fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.
Blogi

Ilme on erottumisen avain

Kesälomat on vietetty ja on aika kääntää katseet jälleen syksyyn. Olet saattanutkin jo huomata, muutimme kevään aikana Seinäjoen Piirille. Toimistomme sijaitsee Piirillä TB – rakennuksen ylimmässä kerroksessa. Palvelemme asiakkaitamme edelleen perinteiseen tapaan kasvotusten, mutta tarvittaessa myös etäyhteyksien välityksellä.

Edelleen eletään jännittäviä ja epävakaita aikoja joten yrityksille on yhä tärkeämpää pitää päänsä pinnalla ja puskea rohkeasti eteenpäin. Massasta erottautumisesta on tullut entistä merkittävämpää, sillä markkinapaikoista käydään kovaa kilpailua.

Kuinka sitten erottua massasta ja saada oma markkinapaikka? Yksi avainasia on huolehtia brändin viestimisestä visuaalisesti ja tunnistettavasti. Nyt on oikea hetki panostaa brändin kehittämiseen ja varmistaa, että yrityksen ilme näkyy ja erottuu selkeästi. Huolella tehty ilme muuntuu eri medioiden tarpeisiin, on sitten kyse verkkosivustoista, digimarkkinoinnista tai painotuotteista.

Olemme ilmeiden ammattilainen ja meiltä hoituu ilmeet projektista riippumatta. Olipa kyseessä yritysilme, kuntailme, tapahtumailme, pakkausilme, lehden ilme, sivuston ilme, kampanjailme, esitteen ilme, digikampanjan ilme, verkkokaupan ilme, lomakkeiston ilme, käyntikortin ilme, printti-ilme, messuilme, roll-upin ilme, laskeutumissivun ilme, flyerin ilme, ilmoituksen ilme, auton ilme, kuvailme tai videoiden ilme – meiltä saatte ratkaisut, jotka erottuvat ja tekevät vaikutuksen.

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.