fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.
Ratkaisut

Aloittavat yritykset

Kun on aika käynnistää uutta yritystoimintaa tai lanseerata uutta tuotetta tai palvelua markkinoille, tarvitaan vakuuttava ensivaikutelma, joka luodaan oivaltavalla yritysilmeellä ja hyvällä verkkonäkyvyydellä. Yrityksen ensimmäiset vuodet määrittävät kasvutahdin ja suunnan. Anna ammattitiimin auttaa yritystäsi menestymään.

Verkkokauppiaat

Onko verkkokauppasi liiketoiminta hidastunut? Vaatiiko ostaminen asiakkaalta vaivannäköä ja viitsimistä? Onko sivusto tehty palvelemaan ja näkymään? Verkkoliiketoiminnassa yhdistyvät sekä ennen myyntiä tapahtuvat oikea-aikainen viestintä ja helppous, sekä oston jälkeen tapahtuva palvelun sujuvuus ja kyky sitouttaa asiakasta.  Riimalla yhdistämme käyttäjälähtöisen suunnittelun ja palvelumuotoilun ymmärryksen teknisesti helppokäyttöisiin ratkaisuihin ja digitaalisen näkyvyyteen.

Palveluyritykset

Palvelumyynnin ainutlaatuisuus piilee sen myyntiartikkelissa, palvelussa. Se on tuote, joka ”vanhenee” joka päivä. Ammattilaisen avulla säästät aikaasi varausten hallinnoinnista, aitojen tekijöiden etsinnästä, palveluprosessien selkeyttämisestä ja näkyvyyden kalastelusta siihen kaikkein tärkeimpään – asiakkaan kohtaamiseen ja palvelemiseen.

Tuotantoteollisuus

Kun haluat näkyä toivotuille asiakkaille, rekrytoida tehokkaammin, erottautua kilpailijoista messuilla ja verkossa tai käyttää vähemmän aikaa viestintään näkyvyyden kärsimättä. Kun aika on uudistua tai sementoida omaa paikkaa markkinoilla, nostaa yrityksen aineetonta arvoa tai yksinkertaisesti päästä vain helpommalla.

Julkiset toimijat

Työskenteletkö päivittäin yhteisen hyvän eteen organisaatiossa, hankkeessa, seurassa tai järjestössä? Onpa tavoitteesi nostaa hakija- tai jäsenmääriä, julkaista tavoitteita tai tuloksia, viestiä kohderyhmällesi tai henkilöstöllesi visuaalisesti ja saavutettavasti tai hyödyntää verkkosivustoa toiminnan tukena vai onko mielessä kokonaan uusi ilme, verkkosivusto tai kehityshanke? Käyttäjälähtöistä suunnittelua rikastamme tarvittaessa tutkimuksin osallisuuden- ja palvelumuotoilun metodeilla.

Kasvuyrityksen joustava markkinointikumppani

Yrityksen kasvaessa tarvitaan määrätietoisia toimia näkyvyyden eteen: Yritysilmeen ja verkkosivuston uudistusta, rekrymarkkinointia ja tunnetuuden kasvattamista, sekä kehityshankkeita.

Kaipaatko kumppania joka tietää mitä tekee ja hoitaa näkyvyyden puolestasi? Kokonaisvaltainen markkinointikumppanuus on joustava tapa vastata näkyvyyden haasteisiin.

Ota yhteyttä

Myynti / tarjouslaskenta
Susanna Sandberg

050 300 1288
susanna.sandberg@riima.fi

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.