fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.
Verkkoliiketoiminta

VIE YRITYKSESI VERKKOON

Puuttuuko yritykseltäsi verkkosivut, palveleeko nykyinen sivustosi liiketoimintaasi tai haluatko viedä kauppasi verkkoon? Kun yrityksesi on verkossa on se paremmin asiakkaittesi saavutettavissa, sillä ensimmäinen kontakti yrityksesi ja asiakkaan välillä tapahtuu nykypäivänä verkossa.

Vakuuta ja vaikuta

Verkossa lähes mikä vaan on mahdollista, eikä maantieteellinen sijainti ole enää este. Verkkoliiketoiminnan ratkaisujen avulla pystyt viemään liiketoimintasi verkkoon, jolloin palvelet asiakkaitasi entistäkin tehokkaammin. Laadukkaasti toteutettu verkkosivu ja verkkokauppa tekee yrityksellesi elintärkeää edustus- ja myyntityötä kellon ympäri. Ammattitaitoisestikin toteutettujen verkkosivustojen ja verkkokauppojen kanssa on hyvä pitää mielessä kilpailun kovuus verkossa ja ottaa löydettävyyden ja näkyvyyden takaamiseksi käyttöön digimarkkinoinnin välineet, sekä suunnitella sivustot yrityksesi näköiseksi.

Tätä teemme

→  Verkkosivut

NÄY,
LÖYDY,
VAIKUTA

Räätälöity kokonaisuus

Rakennetaan systemaattisesti yrityksesi näkyvyyttä ja luodaan yrityksellesi kivijalka myös verkkoon. Suunnittelemme ja toteutamme liiketoimintaasi edistäviä verkkoliiketoiminnan ratkaisuja. Tutustumme liiketoimintaasi, toimialaasi, asiakkaisiisi, kilpailijoihisi ja sidosryhmiisi. Rakennamme sen pohjalta käyttäjäänsä palvelevat ratkaisut mahdollistaaksemme saumattoman käyttökokemuksen.

Revisol Logo

Asiakkaan tarinoissa mukana: Revisol Oy

Strategia­uudistuksen jalkauttaminen verkkoon

Verkkoliiketoiminta ei ole vain bittejä Internetissä. Laajat kokonaisuudet tulee suunnitella ja hioa viimeistäkin nurkkaa myöten tarkasti, ettei käytettävyys ja saavutettavuus kärsi.

// Nico Hellsten, web-kehittäjä

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.