fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.

Blogi

Riima yritysten tukena – pienyritykset

Meillä Riimalla on laaja kokemus yritysten perustamisesta ja kehittämisestä. Ymmärrämme yrittäjän ajatusmaailmaa ja tunnetiloja kun päätös yrittäjyydestä on tehty. Yrittäjän ei tarvitse jäädä yksin toimintansa kehittämisen kanssa, sillä voimme auttaa näkemään kokonaisuuden uusin silmin. Uuden yrityksen perustamisessa ja mahdollisten kehitysavustusten hakemisessa voimmekin auttaa monella tavalla.

Erityisen tärkeää aloittavalle yritykselle on alkaa rakentamaan omaa brändiään jo alusta alkaen visuaalisella yritystunnuksella, eli logolla. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – huolellisesti suunniteltu yritystunnus jää mieleen. Alkutaipaleella on tärkeää myös löytyä verkosta ja olla asiakkaitten saavutettavissa. Siihen auttaa yritystunnuksen rinnalle rakennetut verkkosivut ja kevyt digitaalinen markkinointi.

Aloittavan yrityksen kannattaakin panostaa riittävästi perusasioiden tekemiseen markkinoinnin näkökulmasta, sillä se tulee yleensä moninkertaisena takaisin. Niin palveluiden, verkkosivujen, kuin esitteidenkin sisällöt tulee kirjoittaa selkeästi ja ymmärrettävästi.  Palvelut kannattaa myös hinnoitella kokonaisuuksiksi tuntihinnoittelun lisäksi.

Tärkeitä asioita yritykselle ovat myös toimitilat ja työkalut, mutta asiallista toimintaa kuvaava markkinointiviestintä ja yritykselle ominainen tone of voice antavat hyvän ulkoisen kuvan yrityksen toiminnasta. Toimitilat ja työkalut määrittävät sen miten tuotteita tai palveluita pystytään tuottamaan. Markkinointiviestinnän avulla puolestaan luodaan tunnettuutta ja yritysimagoa, viestitään yrityksestä ja sen tuotteista/palveluista, hinnoista, sekä saatavuudesta.

Yrittäjänä sinun ei tarvitse jäädä yksin. Riima on matalan kynnyksen asiantunteva mainostoimisto ja olemme yritysten tukena kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Palveluistamme löytyy pienyritysten tarpeisiin kokonaisvaltaisia tai yksittäisiä markkinointiviestinnän palveluita.  Palveluistamme löytyy yritysilmeeseen ja brändityöhön sisältyviä palveluita kuten mm. logot, yritysilmeet ja graafiset ohjeistot, kampanjailmeet, sekä pakkaussuunnittelu. Yrityksen imagoa, tuotteita ja saavutettavuutta vahvistamaan tarjoamme erilaisia verkkosivu ja verkkokauppa ratkaisuja. Tarjoamiimme markkinoinnin ja mainonnan palveluihin sisältyvät mm. mainoskampanjat, sisällöntuotanto, digitaalinen mainonta ja markkinointi, erilaiset painotuotteet, ilmoitukset ja bannerit, messuosastot, ulkomainonta, graafinen suunnittelu, sekä valokuvaus.

Tutustu lisää palveluihimme verkkosivuillamme ja ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä markkinointiviestinnän tarpeesi.

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.