fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.
Julkiset toimijat

Oivaltavia toteutuksia Julkisille toimijoille

Työskenteletkö päivittäin yhteisen hyvän eteen organisaatiossa, hankkeessa, seurassa tai järjestössä? Resurssit ovat usein niukat ja kohderyhmät isoja, joille tiedottamista tai näkyvyyttä ja palveluja tulisi tuottaa. Keinovalikoima rajautuu usein organisaation sisäiseen osaamiseen ja ajankäyttö on kortilla. Nämä tilanteet ovat kokemuksesta tuttuja myös meidän ”monissa liemissä keitetyille” riimalaisille, joille on kertynyt vahvaa kokemusta työskentelystä kuntakentällä, järjestöissä, seuroissa ja yhdistyksissä, sekä lukuisista hankkeista. Haluamme olla mukana rakentamassa kanssanne oivaltavampaa näkyvyyttä ja toimivampia digitaalisia ratkaisuja julkisiin palveluihin. 

Käyttäjälähtöistä ja saavutettavaa suunnittelua

Käyttäjälähtöisyys on aina suunnittelun kulmakivi, suunnitellaanpa verkkosivustoa, esitettä, web-sovellusta, strategian visualisointia tai tiedotuslehteä. Kun aidosti tunnetaan kohderyhmä saadaan ydinviesti hiottua, toiminnallisuudet kohdilleen ja näin aikaa kestävä, monipuolinen lopputulos. Isommissa projekteissa toteutamme myös asiakaskartoituksia ja focusryhmä -tutkimuksia tai valjastamme kohderyhmät mukaan kertomaan tarpeistaan osallisuuden- ja palvelumuotoilun metodeilla. 

Kysy neuvoa jo tarjouspyyntöön tai budjetointiin

Eikö alan termit ole tuttuja? Etkö tiedä mitä tarjouspyynnössä pitää ottaa huomioon? Pyydätkö tarjousta aina samanlaiseen esitteeseen, kampanjaan tai hankejulkaisuun? Tiedätkö minkälaisia vaihtoehtoja on tarjolla? Kun sinulla on hankesuunnitelma tai budjetti valmistelussa, kysy rohkeasti minkälaisia vaihtoehtoja on olemassa tavoitteiden saavuttamiseksi. Usein digitaalisilla välineillä voidaan tuoda lisäarvoa ja helppoutta hankkeisiin tai yhteistyöprojekteihin. Tällöin on mahdollista seurata myös julkaisun vaikuttavuutta ja se on helppo pitää ajan tasalla myös tulevaisuudessa, joten aineisto ei vanhene. Olisiko aika erottautua seuraavassa projektissa? 

Toimintaa helpottavat verkkosivut yhdistyksille ja seuroille

Verkkosivuston uudistus on aina iso satsaus pienille usein vapaaehtoispohjalta toimiville yhdistyksille. Kun uudistus suunnitellaan hyvin se palvelee yhdistyksen toimintaa niin, että jäseneksi liittyminen on helppoa, vuosikokousten materiaalit ovat helposti saatavilla, sekä tuloja voidaan saada myymällä yhteistyökumppaneille näkyvyyspaikkoja sivustolla. Toiminnasta ilmoittaminen ja tapahtumiin osallistuminen voidaan myös hoitaa kätevästi verkosta kun verkossa on fiksut toimintakalenterit. 

Jäsentiedottamiseen ja jäsenhankintaan apua saa digitaalisesta näkyvyydestä. 

Palvelut
toiminnan
tukena

→  Kuntailmeet
→  Hankeilmeet
→  Esitteet 
→  Hankkeiden digitaaliset julkaisut
→  Strategian visualisoinnit
→  Osallistavat työpajat
→  Saavutettavat verkkosivut
→  Oppilaitosmarkkinointi
→  Yhdistysten ja järjestöjen ilmeet 
→  Markkinointikampanjan monikanavaisesti

→  Asiakirjapohjat
→  Muotoiluprosessit
→  Asiakaslehtien ilmeet 
→  Taittotyöt
→  Uutiskirjepalvelu
→  Vaalimarkkinointi
→  Osallisuuden edistäminen
→  Juhlavuoden logot

→  Kuntailmeet
→  Hankeilmeet
→  Esitteet 
→  Hankkeiden digitaaliset julkaisut
→  Strategian visualisoinnit
→  Osallistavat työpajat
→  Saavutettavat verkkosivut
→  Oppilaitosmarkkinointi
→  Yhdistysten ja järjestöjen ilmeet 
→  Markkinointikampanjan monikanavaisesti

→  Asiakirjapohjat
→  Muotoiluprosessit
→  Asiakaslehtien ilmeet 
→  Taittotyöt
→  Uutiskirjepalvelu
→  Vaalimarkkinointi
→  Osallisuuden edistäminen
→  Juhlavuoden logot

Logon visuaalisuus ja tarinallisuus tuntuivat heti omalta ja paikkakuntaan sopivalta

// Maarit Ahola, Lappajärven kunnan elinvoimalautakunnan puheenjohtaja

Tutustu referensseihin

Myös he luottavat osaamiseemme

Tarpeiden kokoisia
ratkaisuja

Jos sinulla on tietyn kokoinen budjetti, kysy rohkeasti, millaisen ratkaisun kyseisellä summalla saa. Se ei velvoita mihinkään, mutta antaa teille arvokasta tietoa ja vähentää kysymyksiä ja vaivaa hankintavaiheessa. Pyrimme ratkaisemaan budjetin puitteissa tarpeenne mahdollisimman tehokkaasti. Jos budjetti on liian iso tarpeeseenne nähden, ehdotamme teille optiona lisäarvoisia palveluja, jotka täydentävät kokonaisuutta. 

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.