fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.

Blogi

Riima yritysten tukena – tuotannolliset yritykset

Tuotannolliset yritykset ovat meille Riimassa tuttuja yrityksen omistajien kautta ja sittemmin syntyneiden asiakkuuksien myötä. Erilaiset hankkeet ovat meillä hallussa, joten meiltä löytyy ammattitaitoa auttaa asiakkaitamme myös niissä.

Päähankkijat ja heidän verkostonsa muodostavat vientiteollisuuden kokonaisuuden. Vientiteollisuus kantaa Suomen taloutta ja on näin ollen kohderyhmänä erittäin merkittävä ja laaja kohderyhmä.

Tuotannolliset yritykset tarvitsevat apua markkinointiviestinnässään ihan yhtä lailla, kuin muutkin yritykset. On tärkeää huomioida myös ns. oheistuotteiden merkitys liiketoiminnan rinnalla. Tuotannolliset yritykset tarvitsevat apua usein mm. messupisteiden visuaaliseen suunnitteluun, esitteiden ja käyntikorttien tekemiseen sekä verkkosivujen palveluiden ja tuotteiden kuvaamiseen. Valo- ja videokuvaus on haastavaa yleensä konepajojen tai tehtaiden valaistuksen tai tuotannon turvallisuustekijöiden vuoksi. Siksi on tärkeää löytää oikeat tekijät oikeine välineineen tuottamaan juuri yrityksen näköistä sisältöä. Laadukkaat tuotekuvat ja positiivinen henkilöstö antavat yrityksestä ammattimaisen ja miellyttävän kumppanin mielikuvan.

Verkkosivut ovat tärkeä markkinoinnin väline, vaikka asiakkaita olisikin vain muutama. Tuotannollisten yritysten verkkosivujen rakenne ja sisältö täytyy suunnitella ja toteuttaa huolellisesti, jotta sieltä käy ilmi yhteystiedoista ja palveluista mahdollisiin sidosryhmiin saakka. Tuotannollisen yrityksen markkinointiviestinnällä voi olla tarkoitus saada vain yksi ja merkittävä jatkuva asiakas vuodessa tai sitten useampi pienempi asiakas. Verkkosivuilla kannattaa tuoda lisäksi esille uutisia konehankinnoista, sertifikaateista. Ennen kaikkea merkittävä tekijä verkkosivuilla nykypäivänä on sivuston erilaiset kieliversiot.

Riima tarjoaa kokonaisvaltaisen kattauksen markkinointiviestinnän palveluita tuotannollisten yritysten tarpeisiin. Palvelutarjonnasta voidaan koota laajempia kokonaisuuksia ja kumppanuuksia, mutta pystymme myös tarjoamaan yksittäisiä palveluita täydentämään yrityksen olemassa olevaa markkinointiviestintää. Tutustu palvelukokonaisuuksiimme yritysilmeet ja brändityö, verkkosivut ja verkkokaupat sekä markkinointi ja mainonta. Kokonaisuudet pitävät sisällään mm. logot, graafiset ohjeistot, kampanjailmeet, sekä pakkaussuunnittelu, uudet verkkosivut, verkkosivu uudistukset, mainoskampanjat, sisällöntuotanto, digitaalinen markkinointi, erilaiset painotuotteet, ilmoitukset ja bannerit, messuosastot, ulkomainonta, graafinen suunnittelu sekä valokuvaus.

Piipahda hetki verkkosivuillamme ja ota yhteyttä niin etsitään sinulle tarpeitasi vastaavat markkinointiviestinnän ratkaisut!

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.