fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.

Blogi

Riima yritysten tukena – ehdokkaat

Nyt tarvitaan todellisia osaajia päättämään alueiden hyvinvoinnista ja ehdokkailla pitää olla jotain annettavaa merkittäviin tehtäviin. Miten sinä aiot erottua muiden ehdokkaiden joukosta?

Ehdokasmainonta on aina ajankohtaista, vaikka vaaleja onkin vain tietyin väliajoin. Nyt valitaan henkilöitä aluevaaleilla vaikuttamaan alueemme kehitykseen ja siihen, miten pärjäämme tässä haasteellisessa maailman menossa ja muutoksissa.

Vaaleissa mainostaminen on taitolaji. Lyhyessä ajassa pitää saada henkilö brändättyä ihmisten suosioon nostamalla ehdokkaan hyviä ajatuksia esille – visuaalisella ilmeellä tukien. Pitkään politiikassa olleet ovat jo tietenkin tunnettuja, mutta heidänkin viestintäänsä täytyy joka kerta tuoda uusia ajankohtaisia avauksia läpimenon turvaamiseksi.

Sitoutumaton mainostoimisto, jolla on tuotteistetut, hinnoitellut ja monipuoliset paketit, on hyvä ratkaisu tällaiseen sesonkimainontaan. Osalle ehdokkaista riittää pelkkä käyntikortti ja flyeri, osalle tehdään verkkosivuista lähtien suurempi kokonaisuus. Valo- ja videokuvaukset kuvaussuunnitelmineen ovat myös nykyaikaa ja sosiaalisen median kanavat ovat lähes välttämättömyys. Oikean markkinointiviestinnän keinot löydetään yhdessä ehdokkaan kanssa ja luodaan ehdokkaan ehdokkaan arvomaaimaa tukevia toimenpiteitä.

Meiltä saat valmiit tarjouspaketit juuri sinun kokoiseesi mainontaan. Palvelukokonaisuudet räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Tutustu lisää palveluihimme: yritysilme ja brändityö, verkkosivut ja verkkokaupat, mainonta ja markkinointi.

Kysy lisää palveluistamme ehdokasmainontaan liittyen.

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.