fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.
Brändi ja ilme

VAIKUTA ENSI SILMÄYKSELLÄ

Suunnittele brändillesi identiteetti – mitä haluat viestiä ja miten. Huolellisella suunnittelulla varmistat, että sama mielikuva ja viesti välittyy jokaisessa kanavassa. Brändi-ilmeen avulla luot hyvän pohjan, jonka ympärille on helppo toteuttaa toimiva markkinoinnin kokonaisuus.

Vakuuta asiakkaasi

Brändi on asiakkaiden muodostama mielikuva yrityksestä. Se muodostuu asiakaspalvelusta, tuotteista, palveluista sekä viestinnästä niin digitaalisesti kuin kasvokkainkin. Se on kokemusta ja tunnetta siitä, miltä yritys vaikuttaa. 

Yrityksen ilme on osa brändiä, jolla vaikutamme asiakkaisiin. Sen avulla luomme asiakkaalle mielikuvan yrityksestäsi, erottaudumme kilpailijoista ja muutamme strategian näkyväksi. Huolellisesti tehdyn yritysilmeen ympärille on helpompi lähteä luomaan laadukasta ja näyttävää verkkosivustoa, toimivia mainoskampanjoita ja muita materiaaleja yritykselle.

Tätä teemme

→  Logo ja ilme

NÄY,
LÖYDY,
VAIKUTA

Tavoitteellista ja tehokasta kommunikointia

Tutustumme toimialasi erityispiirteisiin ja yritystoimintaasi, minkä pohjalta autamme sinua rakentamaan tai vahvistamaan brändiäsi. Panostamme ideointiin jo suunnittelun alusta alkaen ja luovilla ratkaisuilla saamme yrityksesi erottumaan kilpailijoista. Luomamme yritysilme tukee liiketoimintaasi ja rakentaa brändiäsi johdonmukaisesti. Luodaan kokonaan uusi yritysilme tai päivitetään nykyinen vatsaamaan liiketoimintaasi ja yrityksesi arvoja brändisi vahvistamiseksi!                  

Revisol Logo

Asiakkaan tarinoissa mukana: Revisol Oy

Strategia­uudistuksen jalkauttaminen verkkoon

→  Tutustu projektiin

Luova suunnittelu vaatii heittäytymistä, astumista asiakkaan ja kuluttajan saappaisiin, alaan tutustumista, tiedonhakua, analysointia, kommunikointitaitoja, logiikkaa, trendien seuraamista, oppimista ja kehittymistä, nukkumista yön yli ja aivojen näkymätöntä toimintaa. Sieltä se sitten syntyy, ei pakottamalla vaan sopivalla määrällä haastetta ja deadlinea.

// Sonja Hyvärinen, AD

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.