fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.
Liiketoiminnan kehittäminen

VAUHTIA VISIOIHIN

Määräätkö sinä yrityksesi suunnan ja tulevaisuuden, vai liikutko markkinoiden virran mukana? Valitsetpa kumman tahansa, vahvalle pohjalle rakennettu liiketoiminta kestää paremmin tulevaisuuden haasteita ja myrskyjä.

Vauhtia visioihin, tehokkuutta toimintaan ja vahvistusta liiketoimintaan

Visioiden kirkastuttua ja suunnan selvittyä sinun on helpompi jalkauttaa liiketoimintaasi. Älä siis jätä strategiaa ja tavoitteita pöytälaatikkoon – visualisoidaan strategia ja tavoitteet muotoon, johon tekee mieli tarttua yhä uudelleen. Oikealla verkkopalvelujen suunnittelulla säästät aikaa ja rahaa, sekä luot kestävän pohjan digitaaliselle markkinoinnille yrityksesi kasvun tueksi. Jotta saat äänesi kuuluviin ja teet liiketoimintasi näkyväksi on hyvä tuottaa suunnitelmallista markkinointiviestintää.

Tätä teemme

→  Palvelumuotoilu

NÄY,
LÖYDY,
VAIKUTA

Ratkomme huomisen haasteita jo tänään

Autamme yritystäsi kehittämään vahvuuksista kilpailuvaltteja, tunnistamaan riskejä ja suunnittelemaan tulevaa, käyttämällä laajasti palvelumuotoilun, business designin, sekä tutkimus- ja strategiatyön menetelmiä.

Liiketoiminnan aloittamiseen, kehittämiseen ja tuotekehitystyöhön ja testaukseen on saatavilla myös erilaisia kehittämisavustuksia. Autamme sinua myös löytämään tukiviidakosta sopivat rahoitus- / avustuskanavat.

Revisol Logo

Asiakkaan tarinoissa mukana: Revisol Oy

Strategia­uudistuksen jalkauttaminen verkkoon

→  Tutustu projektiin

Joskus pitää levittää kaikki palat pöydälle ja tarkastella niitä ulkopuolisen silmin. Vain siten voidaan tunnistaa jyvät akanoista.

// Meiju Hiitola, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.