fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.
Markkinointi­viestintä

MONI­MUOTOISTA MARKKI­NOINTIA

Lisää tunnettuutta ja erotu kilpailijoista suunnitelmallisella markkinointiviesinnällä. Markkinointiviestintä on lähes elinehto liiketoimintasi kannalta, sillä sen avulla edistät myyntiä ja varmistat yrityksellesi kokonaisvaltaisempaa näkyvyyttä. Jokaisen kasvua havittelevan yrityksen on näyttävä oikeaan aikaan, oikeissa paikoissa ja olla tunnistettavissa.

Älä tyydy vain yhteen kanavaan

Markkinointiviestinnällä on monet kasvot ja sen avulla synnytät tuotteillesi ja palveluillesi kysyntää. Ota siis kaikki hyöty irti markkinoinnista ja tee siitä suunnitelmallista. Tällöin markkinointisi on tehokkaampaa kun kaikki kanavasi kertovat yhteistä sanomaa. Viesti asiakkaillesi perinteisten tai digitaalisten kanavien kautta brändisi ilmeen mukaisesti ja houkuttele heitä lähemmäs yritystäsi.

Tätä teemme

→  Markkinoinnin suunnittelu

NÄY,
LÖYDY,
VAIKUTA

Keskity itse olennaiseen

Autamme sinua löytämään kilpailuedut, joilla erottaudut markkinoilla. Tutustumme liiketoimintaasi, toimialaasi, kilpailijoihisi ja asiakkaisiisi. Sen pohjalta etsimme sinulle oikeat kanavat ja keinot, joilla tavoitat asiakkaasi. Laitamme puolestasi mietintämyssyn päähän ja laadimme suunnitelmat niin suurempiin markkinoinnin vuosisuunnitelmin kuin pienempiinkin kampanjasuunnitelmiin. 

Revisol Logo

Asiakkaan tarinoissa mukana: Revisol Oy

Strategia­uudistuksen jalkauttaminen verkkoon

→  Tutustu projektiin

Markkinointiviestintää isosti tai pienesti – sinä päätät. Mitä jos tehtäisiin sitä sopivasti? Oikean kumppanin avulla vähennät omaa taakkaasi ja lisäät suunnitelmallisuutta raivataksesi tietä kasvulle.

// Susanna Sandberg, digimarkkinointi

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.