fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.

Blogi

Digimarkkinointi ei lomaile

Mikä onkaan mukavampaa, kuin istahtaa ulos lämpimään aamuaurinkoon kahvikupposen kera ja nauttia lomapäivistä. Loma on omaa aikaa ja silloin tulee jättää työasiat sikseen, jotta omat akut saavat latautua rauhassa. Mieltä voi kuitenkin painaa se, että miten liiketoiminnan käy loman aikana? Digimarkkinoinnin avulla näyt asiakkaillesi ja yrityksesi on saavutettavissa ilman, että olet itse läsnä. Mitä jos nauttisit lomasta tietäen, että yrityksesi kuuluu ja näkyy verkossa, juuri oikealle yleisölle.

Heitä markkinointiverkot vesille

Onko kilpailijasi jo lipunut digitaalisiin ympäristöihin asiakkaiden saataville? Yksittäiset digitaaliset mainokset hukkuvat helposti uusien sisältöjen alle. Suunnitelmallisella näkyvyyden optimoinnilla, digimarkkinointiin satsaamasi rahat eivät valu hukkaan, vaan tavoitat juuri sinun yrityksellesi tärkeän asiakasjoukon.

Digimarkkinointi on nimensä mukaisesti digitaalisessa ympäristössä suoritettavaa markkinointia. Se on kokonaisuus, jonka osat tukevat toisiaan. Digimarkkinoinnin avulla markkinointia voi kehittää jatkuvasti saatujen tulosten perusteella, vieläpä reaaliajassa! Digimarkkinoinnin suurin etu onkin sen mitattavuus sekä kohdennettavuus. Sen tavoitteena on tuottaa tulosta, kuten saada asiakaskontaktejamyyntiä, klikkauksia, lisätä tunnettuutta tai mitä yrityksesi näkyvyys kaipaakaan. Tiedätkö sinä minkälaista hyötyä digimarkkinointi sinun yrityksellesi voi tuoda? Älä jää rannalle, me Riimalla kartoitamme, suunnittelemme, kohdennamme ja optimoimme näkyvyytesi potentiaalisille asiakkaille.

Valmiiksi suunniteltu on puoliksi tehty

Sosiaalisessa mediassa tärkeintä on laadukas sisältö ja hyvin rytmitetty julkaisuaikataulu. Voimme helpottaa somemarkkinointiasi ja tehdä siitä kannattavaa eri kanavissa, kuten LinkedIn, Facebook ja Instagram.

Verkkokauppa ja verkkosivut toimivat digimarkkinoinnin perustana. Ne eivät itse markkinoi itseään, vaan sen rinnalle tarvitaan alusta, joka ohjaa asiakkaat sivulle. Voimme nostaa yrityksesi verkkokaupan tai verkkosivut asiakkaittesi näkyviin oikeanlaisella Google mainonnalla.

Digimarkkinoinnista tuleva data on elintärkeää toimivan markkinoinnin tuottamisessa. Jalostamme sosiaalisesta mediasta ja Googlesta tulevasta datasta jatkuvasti kehittyvää markkinointia, joka palvelee sinua ja asiakkaitasi koko ajan paremmin.

Apunasi myös silloin, kun et itse ole paikalla

Me Riimalla mahdollistamme sinulle luovat ja tavoitteelliset digimarkkinoinnin keinot. Keinot räätälöidään aina tarpeesi ja toiveidesi mukaan, niin jatkuvana prosessina tai yksittäisenä kampanjana. Autamme sinua luomaan lisäarvoa asiakkaillesi johdonmukaisella ja tehokkaalla markkinoinnilla nykyaikaisin keinoin. Hoidamme myös digimarkkinointisi seurannan ja optimoinnin, jotta sinun aikasi olisi mutkatonta.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopivaa digimarkkinointia, sertifioidusti!

Tutustu myös muihin palveluihimme, jotka toimivat digimarkkinoinnin tukena: markkinointi ja mainonta, verkkosivut ja verkkokauppa, sekä yritysilme ja brändityö.

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.