fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.

Blogi

Markkinointikumppani – Seitsemän kärpästä yhdellä iskulla

Kuvassa on kahdeksan eri väristä narua solmittu yhteen naruun.

Yrityksen markkinointi on valitettavan usein pakkopullaa, johon ei kukaan yrityksessä haluaisi tarttua. Digimarkkinointia, mainosbannereita, rekrymarkkinointia. Erilaisia kanaviakin tuntuu olevan hirvittävä määrä. Verkkosivustokin vaatisi päivittämistä, asiakaskirjeen sisältöjen pohtiminen aiheuttaa päänsärkyä eikä some-postauksilla tunnu olevan vaikutusta. Markkinoinnin tekeminen ahdistaa.

Entäs suunnitelmallisuus? Asioita tehdään vähän siellä ja täällä, kuka sattuu ehtimään. Ja jokainen tietenkin omalla tyylillään. Mitkä olivatkaan markkinointitoimien tavoitteet? Mitä pitkän aikavälin tavoitetta päästiin lähemmäs näillä toimilla? Tuottivatko ne tulosta? Millaista tulosta? Kuka edes hoiti markkinoinnin seuraamisen ja tulosten mittaamisen?

Jokaisella toimialalla on ammattilaisensa ja meidän ammattilaisemme osaavat markkinoinnin. Toimiva markkinointi on monitahoista ja vaatii kokemusta sekä monesti useita eri alojen ammattilaisia. Meillä niitä löytyy!

Ajatuksella ja ammattitaidolla tehty suunnitelmallinen markkinointi ohjaa yrityksesi toimintaa, tuloksia ja mielikuvia oikeaan suuntaan. Se säästää myös aikaa sekä resursseja. Ennen kaikkea sinun resurssejasi, jotta voit keskittyä siihen, mikä on juuri sinun ammattitaitosi ydin.

Markkinointikumppanina voimme tarjota sinulle ja yrityksellesi tukevaa olkapäätä, lisäkäsiä, osaamista ja ideoita markkinointiin. Sinulla ja yritykselläsi on edelleen ohjat ja päätösvalta, mutta me hoidamme organisoinnin, aikataulutuksen, suunnittelun, toteutuksen, seurannan, raportoinnin ja kehityksen. Autamme tekemään markkinoinnista tavoitteellista ja ennen kaikkea tuloksellista. Säästät huomattavasti aikaa, vältät mainoseurojen valumisen hukkaan ja saat paremmat yöunet, kun kaikki markkinointihuolet eivät ole sinun harteillasi. Eikö kuulostakin helpottavalta.

Markkinointikumppanuus tarkoittaa meille avointa, rentoa ja säännöllistä yhteistyötä asiakkaamme kanssa. Pitkässä kumppanuudessa opimme tuntemaan asiakkaamme, hänen tarpeensa ja rakennamme luottamussuhteen, jonka lopputuloksena olemme yhtä paljon osa yrityksesi tiimiä kuin kuka tahansa muu työntekijä.

Jokainen kumppanuus rakennetaan yksilöidyn tarpeen ympärille. Tarvitsit sitten digimarkkinoinnin kumppania, sisällöntuottajaa, mainostoimistoa, web-kehittäjää tai kokonaisvaltaista kumppania huolehtimaan markkinointiviestinnästä niin ole rohkeasti yhteydessä tai tule piipahtamaan meidän toimistolla. Saat käyttöösi yhdessä sovitun tuntimäärän verran markkinoinnin ammattilaisia juuri sen hetkiseen tarpeeseen joka kuukausi.

 Höpistään hetki ja katsotaan miten voisimme olla avuksi!

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.