fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.

Blogi

Riima yritysten tukena – oppilaitokset

Oppilaitosten tarpeet vaihtelevat koulutusasteen mukaan. Tarpeena voi olla mm. opinto-oppaat ja niiden taittaminen, verkkosivut, laskeutumissivut, somemarkkinointi, video-  tai valokuvaus. Näiden tarkoituksena on houkutella uusia opiskelijoita alkaville lukukausille tai erottua massasta ja viestiä omia arvojaan maailmalle. Meillä Riimalla on kokemusta mm. lukioiden markkinointiviestinnästä, jossa lanseerattiin lukiolle uusi ilme ja brändi tietty ala keskipisteenä.

Kaikkien julkaisujen ja materiaalien tavoitteena oppilaitoksissa on luoda mielikuvaa nykyaikaisesta ja viihtyisästä oppimisympäristöstä liitettynä kiinnostusta herättäviin koulutusaloihin. Digitaalinen markkinointiviestintä – kaikkine uusine julkaisualustoineen – on elintärkeä viestintäkeino oppilaitosten markkinointiviestinnässä. Sen avulla saadaan niin ulkopuoliset henkilöt, opiskelijat kuin henkilöstökin pidettyä ajan tasalla siitä, mitä oppilaitoksen sisällä tapahtuu. Sisäinen tiedottaminen hoituu myös käden käänteessä digitaalisesti.

Alueen vetovoimaisuudella on myös suuri merkitys oppilaitosten markkinointiviestinnässä ja sen parhaat puolet onkin hyvä tuoda esiin. Tällä tavoin luodaan opiskelijoille halu opiskella kyseisessä oppilaitoksessa, koska sillä on tarjota alueella muutakin kuin vain opiskelumahdollisuudet. Sama ajatus pätee myös oppilaitosten henkilökuntaankin.

Kuten julkishallinnon puolella niin myös oppilaitoksissa tulee kiinnittää huomiota sisältöjen ja videoiden osalta saavutettavuusdirektiiviin. Kaikkien julkaisujen tulee olla selkokielistä ja helposti ymmärrettävissä. Värikkäät julkaisut tuovat omat haasteensa tässä suhteessa, mutta oikein toteutettuna se ei ole este.

Palveluistamme –  yritysilmeet ja brändityö, verkkosivut ja verkkokaupat sekä markkinointi ja mainonta – löytyy runsaasti vaihtoehtoja ja kokonaisuuksia oppilaitosten markkinointiviestinnän tueksi. Kokonaisuudet pitävät sisällään mm. logot, graafiset ohjeistot, kampanjailmeet, sekä pakkaussuunnittelu, uudet verkkosivut, verkkosivu uudistukset, mainoskampanjat, sisällöntuotanto, digitaalinen markkinointi, erilaiset painotuotteet, ilmoitukset ja bannerit, messuosastot, ulkomainonta, graafinen suunnittelu sekä valokuvaus. Palveluihimme pääset tutustumaan lisää verkkosivuillamme. Ota yhteyttä niin kartoitetaan markkinointiviestinnän tarpeesi ja etsitään oikeat ratkaisut niihin!

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.