fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.

Blogi

Riima yritysten tukena – ketjuyritykset

Ketjuyritysten markkinointi ja mainostrafiikki on meille Riimalaisille tuttua. Ketjuyritysten yhteisiä asioita on visuaalisen ilmeen ylläpito ja brändin toistuvuvuus markkinoinnissa toimipaikasta riippumatta.

Yhdenmukaisuus ketjuliikkeiden markkinointiviestinnässä onkin ensiarvoisen tärkeää. Tehokas markkinointiviestintä syntyy sillä, kun yksi mainostoimisto hoitaa koko verkoston kattavaa markkinointiviestintää. Tällöin opitaan ketjuyrityksen tavoille ja yhteyshenkilöt ovat tuttuja. Myös markkinointiviestinnän toteutus pysyy linjassa liikkeiden välillä, eikä rönsyilyä pääse syntymään.

Vaikka ketjuyrityksessä on kyseessä yksi suurempi brändi, on sen alla useampia yksiköitä. Jokaisella yksiköllä on myös oma imagonsa, joka on syntynyt ketjuyrityksen brändin ja syntyneiden asiakaskokemusten pohjalta. Tämän kokonaisuuden ymmärtäminen ja hallitseminen on huomattavasti sujuvampaa ja luovempaa kun markkinointiviestintä suoritetaan keskitetysti.

Yhden mainostoimiston kanssa tehdyllä yhteistyöllä varmistetaan, että osapuolet ymmärtävät toisiaan ja näkemykset pysyvät yhtäläisinä – myös toimeksiantojen haltuunotto on sujuvampaa. Vaikka ketjuliikkeissä on useampia toimipisteitä voidaan materiaalit ja kuvat säilyttää kaikkien saatavilla yhteisessä mainosalustassa. Tällöin ne ovat kaikkien toimipisteiden saatavilla tarpeen vaatiessa. Keskitetysti tehdyllä markkinointiviestinnällä pystytään vahvistamaan ketjuyrityksen brändiä ja luomaan siitä vakuuttava sekä asiakaslupausten mukainen kokonaisuus joka toistuu.

Kun kaikki markkinointiviestintä keskitetään yhteen mainostoimistoon, pysyy laskutus selkeänä ja läpinäkyvänä. Kun puhutaan monesta liikkuvasta osasta ja äkillisesti muuttuvista tilanteista on erittäin tärkeää, että yhteistyökumppanit voivat luottaa toisiinsa 100% varmuudella.

Palvelumme ketjuyrityksille ovat monipuolisia ja kokonaisvaltaisia. Palvelumme ovat saatavilla räätälöityinä kokonaisuuksina tai yksittäisinä palveluina tarpeen mukaan.  Palveluistamme löytyy yritysilmeeseen ja brändityöhön sisältyviä palveluita kuten mm. logot, yritysilmeet ja graafiset ohjeistot, kampanjailmeet, sekä pakkaussuunnittelu. Yrityksen imagoa, tuotteita ja saavutettavuutta vahvistamaan tarjoamme erilaisia verkkosivu ja verkkokauppa ratkaisuja. Tarjoamiimme markkinoinnin ja mainonnan palveluihin sisältyvät mm. mainoskampanjat, sisällöntuotanto, digitaalinen mainonta ja markkinointi, erilaiset painotuotteet, ilmoitukset ja bannerit, messuosastot, ulkomainonta, graafinen suunnittelu, sekä valokuvaus.

Tutustu lisää palveluihimme verkkosivuilla ja ota yhteyttä, niin etsitään tarpeitasi vastaavat ratkaisut.

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.