Nohevalla otteella

Meidän Riimalaisten tärkein tehtävä on auttaa asiakasta saavuttamaan omat tavoitteensa. Suhtaudumme tähän tehtävään suurella intohimolla ja meille on tärkeää, että töidemme jälki vastaa odotuksia. Tähän tavoitteeseen pääsemme keittämällä soppaa sopivasti suunnitelmallisuudesta, luovuudesta, analytiikasta, trendeistä ja teknisestä osaamisesta.

Tiimissämme on pitkän linjan rautaisia ammattilaisia, vuosien tuomaa kokemusta ja varmuutta, raikkaita ideoita alan tuoreilta kasvoilta, virkistäviä tuulahduksia koulun penkiltä ja kaikkea tältä väliltä! Erilaiset lähtökohdat ja monipuoliset urakokemukset luovat innostavan ja luovan ilmapiirin työskentelylle. Meitä riimalaisia luotsaa yrityselämän pitkänlinjan konkari, joka vetää myös mielellään työhanskat käteen, mikäli asiakkaamme kaipaa sparrausta, opastusta tai tukea esim. yrityksen alkumetreillä.

Toimistomme on tehokkaan työskentelyn tukikohta, jossa ratkomme asiakkaidemme ongelmat ja pulmat ja luomme luovia ja yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Toisinaan analytiikan tulkinta tai täydellisen fontin etsintä saa ilmeet mutruun tai miettivän totisiksi, mutta yleensä meillä kohtaat iloisia riimalaisia ja tuoreen kahvin tuoksun.

Tervetuloa moikkaamaan!

Miten tästä eteenpäin

Heräsikö kiinnostus tai haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä tai jätä meille yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun. Mikäli tiedät jo mitä haluat, jätä meille tarjouspyyntö.