fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.
Riima

MARKKINOINNIN ARVOKUMPPANI

Riima on rohkea ja luova markkinoinnin aisapari, joka tekee yrityksesi markkinoinnin sinulle helpoksi. Kaikki asiakassuhteemme perustuvat luottamukseen ja tekijöidemme toimialatuntemukseen sekä innovoivaan, luovaan ja aitoon tekemiseen. Meiltä saat kaikki tarvittavat ratkaisut yrityksesi markkinointiin ja siihen, miten teemme yhdessä tavoitteistasi tuloksia. Tartumme työhön rennolla ja sujuvalla otteella sekä tinkimättömällä asiantuntemuksella.

Riima on perustettu vuonna 2016 ja laajentuen yrityskaupan myötä vuonna 2017. Yrityskaupan myötä toimialatuntemuksemme vahvistui ja samalla myös resurssimme tuplaantuivat. Palvelemme pääasiassa kahdella eri paikkakunnalla, Seinäjoella ja Lapualla, mutta jalkaudumme myös ympäri Suomen sinne missä asiakkaammekin ovat.

Päämääränä asiakkaan menestys

Arvostamme toisiamme ja asiakkaitamme sekä luomme uutta arvoa liiketoimintaan. Tunnemme asiakkaamme ja olemme oman alamme monipuolinen ja kokenut asiantuntijatiimi. Kehitämme jatkuvasti luovia ja älykkäitä ratkaisuja yhdistelemällä digitaalisia ja perinteisiä menetelmiä. Vahvistamme osaamistamme ja yhteistyöverkostoamme aktiivisesti. Jalostamme markkinointiviestinnästä jatkuvasti tiedon ja datan pohjalta entistä parempaa. Palvelumme jalostavat asiakkaittemme brändien arvoa.

Tärkein tehtävämme on auttaa asiakastamme saavuttamaan omat tavoitteensa. Suhtaudumme tähän tehtävään suurella intohimolla ja meille on tärkeää, että töidemme jälki vastaa odotuksia. Tähän tavoitteeseen päästään keittämällä soppaa sopivasti suunnitelmallisuudesta, luovuudesta, analytiikasta, trendeistä ja teknisestä osaamisesta.

Kaikki tarvittava saman katon alta

Palvelumme ovat rakennettu asiakkaittemme liiketoimintaa ja meiltä saat kaikki markkinoinnin palvelut vaivattomasti saman katon alta. Keskittämällä markkinoinnin yhdelle toimijalle, ei itse tarvitse olla kaikkien alojen erityisasiantuntija jolloin aikaa jää myös olennaiseen, eli oman liiketoiminnan pyörittämiseen.

Palvelukattauksemme avulla voidaan rakentaa kokonaisvaltaisempia markkinoinnin kokonaisuuksia liiketoiminnan vilkastuttamiseksi ja näkyvyyden tehostamiseksi. Palveluistamme löydät myös yksittäisiä ratkaisuja kaikkiin liiketoiminnan elinkaaren vaiheisiin.

Nohevalla otteella ja tinkimättömällä asiantuntemuksella

Tiimissämme on pitkän linjan rautaisia ammattilaisia, vuosien tuomaa kokemusta ja varmuutta, raikkaita ideoita alan tuoreilta kasvoilta, virkistäviä tuulahduksia koulun penkiltä ja kaikkea tältä väliltä! Erilaiset lähtökohdat ja monipuoliset urakokemukset luovat innostavan ja luovan ilmapiirin työskentelylle. Meitä riimalaisia luotsaa yrityselämän pitkänlinjan konkari, joka vetää myös mielellään työhanskat käteen, mikäli asiakkaamme kaipaa sparrausta, opastusta tai tukea esimerkiksi yrityksen alkumetreillä.

Luovuuden tukikohta

Toimistomme on tehokkaan työskentelyn tukikohta, jossa ratkomme asiakkaidemme ongelmat ja pulmat sekä luomme luovia ja yksilöllisiä ratkaisuja kaiken kokoisiin tarpeisiin. Toisinaan analytiikan tulkinta tai täydellisen fontin etsintä saa ilmeet mutruun tai miettivän totisiksi, mutta yleensä meillä kohtaat kuitenkin iloisia riimalaisia ja tuoreen kahvin tuoksun.

Piipahda moikkaamassa!

Riimalaiset. Vasemmalta: Nico, Tomi, Sonja, Mika, Meiju ja Susanna.
vuotta työkokemusta
0
erilaista persoonaa
0
vuotta yrittäjyyskokemusta
0

Ota yhteyttä

Myynti / tarjouslaskenta
Susanna Sandberg

050 300 1288
susanna.sandberg@riima.fi

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.