fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.
Kasvuyrityksille

KASVUA EDISTÄVÄT RATKAISUT 

Kasvu tuo aina mukanaan haasteita ja riskejä, jotka täytyy tunnistaa ja kyetä ratkomaan, usein nopeasti ja tehokkaasti. Useimmin kasvua hidastavat oikeanlaisen työvoiman saatavuus, ydinhenkilöstön kuormitus ja toiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen kasvua vastaavaksi – myös brändin ja sähköisten järjestelmien osalta. Luotettava markkinoinnin kumppani auttaa helpottamaan näitä kasvukipuja.

Hyödynnä kasvu myös brändiarvon nostamiseksi

Kasvu nostaa yrityksesi arvoa. Kun se yhdistetään kasvumarkkinointiin, nostat lisäksi yrityksesi aineetonta brändiarvoa. Vanhahtava logo, päivittämättömät verkkosivut ja kehno näkyvyys puolestaan murentavat arvonnousua, vaikeuttavat rekrytointia, sekä kumppaneiden ja asiakkaiden hankintaa.

 Tee ainakin nämä:

Tee asiat helpoksi – hanki markkinointikumppani

Mikäli yrityksessänne ei ole markkinointitiimiä, järkevin keino on ulkoistaa uudistukset monipuoliselle ja osaavalle tekijätiimille. Huolehdi, että osaamista löytyy niin graafisesta suunnittelusta, verkkosivustojen toteutuksesta, digitaalisesta markkinoinnista sekä markkinoinnin suunnittelusta. Tarvitsette kumppanilta nopeaa reagointikykyä, näkemyksiä, joustavuutta sekä ajantasaista raportointia vaikuttavuudesta.

Kumppanuus perustuu avoimeen yhteistyöhön, jonka tavoitteena on yrityksenne menestys.

Rahoituksella hajautat kustannuksia pidemmälle aikavälille

Kasvu vaatii aina resursseja ja yrityksen mukautumista uusiin haasteisiin. Kasvuyrityksille on tarjolla kirjava määrä erilaisia yritystukia ja hankerahoituksia, joiden avulla yrityksen potentiaalia voidaan kehittää. Autamme sinua hankerahoitusten kanssa, lisäksi on mahdollista käyttää rahoitusta, jolla kuluja saadaan hajautettua pidemmälle aikavälille, kun markkinoinnin tuloksia on jo saavutettu.

Kun
tavoitteesi
on

→  Kasvaa hallitusti
→  Rekrytoida hyviä tekijöitä
→  Löytää uusi paikka markkinoilla
→  Saada uusia asiakkaita
→  Tehostaa prosessia

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. 

// Verkkosivustoasiakas

Tutustu referensseihin

Myös he luottavat osaamiseemme

OLISIKO NYT
HYVÄ HETKI?

Yhteistyö alkaa aina ensimäisestä kontaktista. Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin meiltä ollaan yhteydessä.

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.