fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.
Digi­­markkinointi

OIKEITA ASIOITA OIKEISSA PAIKOISSA

Huo­lel­li­ses­ti suun­ni­tellulla digitaalisella markkinoinnilla var­mis­tat yri­tyk­sesi me­nes­ty­mi­sen myös ver­kos­sa. Sen avulla yrityksesi vakuuttaa asiakkaat jo ensikosketuksesta lähtien ja viestit tuotteistasi ja palveluista entistäkin tehokkaammin. Digimarkkinointi on edullisempaa, paremmin kohdistettavissa ja tavoitat sen avulla yhä enemmän potentiaalisia asiakkaita.

Näytkö verkossa?

Laita yrityksesi digimarkkinoinnin kivijalka kuntoon ja varmista näkyvyytesi myös verkossa. Markkinointiviestinnän tavoin digimarkkinoinnilla on monet kasvot, mutta ne ovat verkossa. Ole siellä missä asiakkaasikin, tuota heitä kiinnostavaa sisältöä, hyödynnä hakukoneita ja näytä hyvältä!

Tätä teemme

→  Sosiaalinen media

NÄY
LÖYDY
VAIKUTA

Menesty digimarkkinoinnilla

Ihmisten ostokäyt­täy­ty­mi­nen muut­tuu jat­ku­vas­ti, ja yri­tyk­set jou­tu­vat miet­ti­mään koko ajan, miten ta­voit­taa asiak­kaat. Ihmiset ha­ke­vat val­ta­vas­ti tie­toa os­to­pää­tök­sen tuek­si verkosta. Ajan tasalla pysyminen voi olla vaikeaa ja ajan puutteen vuoksi välillä mahdotonta. Me voimme hoitaa markkinoiden seuraamisen puolestasi.

Tutustumalla kunnolla yritykseesi ja liiketoimintaasi saamme hyvän käsityksen nykytilasta ja pystymme auttaa sinua löytämään oikeat digimarkkinoinnin kanavat ja toimenpiteet. Autamme sinua suunnitelmallisessa digimarkkinoinnin toteuttamisessa tai teemme sen puolestasi. Otetaan yhdessä kaikki hyöty irti digitaalisista kohtaamispisteistä ja varmistetaan, että yrityksesi näkyy ja kuuluu.

Revisol Logo

Asiakkaan tarinoissa mukana: Revisol Oy

Strategia­uudistuksen jalkauttaminen verkkoon

→  Tutustu projektiin

Yli 70% asiakkaistasi aloittaa ostotapahtuman hakukoneen kautta. Onko yritykselläsi vara jättää näitä asiakkaita huomiotta?

// Susanna Sandberg, digimarkkinointi

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.