Vaikutus ensi silmäyksellä

On tärkeää suunnitella brändisi identiteetti, mitä yritys haluaa itsestään viestiä ja miten. Huolellinen suunnittelu varmistaa, että sama viesti ja mielikuva syntyy jokaisessa kanavassa.

Tärkeä osa yrityksen brändiä on yrityksen ilme, eli se, miltä yritys näyttää. Huolella tehty graafinen suunnittelu on yritysilmeen sydän, se antaa yrityksestä viimeistellyn ja ammattimaisen kuvan, herättää luottamusta ja luo positiivisen mielikuvan. Kuva kertoo enemmin kuin tuhat sanaa, anna siis visuaalisuuden puhua.

Miksi on niin tärkeää panostaa ilmeeseen?

Ajattelemme, että jokaisen yrityksen tärkein tehtävä on herättää luottamusta asiakkaassa ja olla uskottava. Ensivaikutelma syntyy visuaalisista elementeistä, joihin silmä ensimmäisenä hakeutuu. On siis äärimmäisen tärkeää, että nämä on suunniteltu huolella ja ammattitaidolla, yrityksen toimiala, tavoitteet ja kohderyhmä huomioiden. Huolellisesti tehdyn yritysilmeen ympärille on helpompi lähteä luomaan laadukasta ja näyttävää verkkosivustoa, toimivia mainoskampanjoita ja muita materiaaleja yritykselle. Oli kyse yritysilmeestä, mainoskampanjasta tai yksittäisen pakkauksen ulkomuodosta, ei pidä aliarvostaa omaa tuotettaan antamalla siitä vääränlaista mielikuvaa.

Brändityön palveluitamme ovat mm.

  • Logo
  • Yritysilme
  • Kampanjailme
  • Pakkaussuunnittelu
  • Brändityö
  • Konseptit

Referenssi:

Lappajärven kunta
Ilme ja tunnus

Blogissa:

17.1.2022, Kirjoittanut Susanna Sandberg
Mikä digiajan brändi?

Miten tästä eteenpäin

Heräsikö kiinnostus tai haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä tai jätä meille yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun. Mikäli tiedät jo mitä haluat, jätä meille tarjouspyyntö.