Riima logo.
Uudet verkkosivut kevääksi

Verkkosivusto toimii yrityksesi julkisivuna ja etuovena. Valtaosa sivustokävijöistä tekee ostopäätöksen ensimmäisten vierailusekuntien aikana ja siksi on tärkeää että sivusto on nopea, käyttäjäystävällinen ja kiinnostava. Verkkosivusto toimii myös ensisijaisena laskeutumisalustana hakukoneiden tuloksista.

Onko suunnitelmissasi uudistaa verkkosivustosi (tai verkkokauppasi)? Hyvä, uhraa muutama minuutti lukeaksesi, miksi Riima voisi olla sopivin kumppani projektiin.

Mikä Riima?

Riima on Seinäjoella ja Lapualla päämajaansa pitävä markkinointitoimisto, josta saat kaikki markkinointiviestinnän palvelut saman katon alta. Palvelemme ketterällä 7 henkilön tiimillä asiakkaitamme mutkattomasti ympäri Suomen.

Miksi valita Riima?

– Kokenut ja ammattitaitoinen tiimi käytössäsi
– Maanläheinen ja helposti lähestyttävä yrityskulttuuri
– Huolellinen perehtyminen asiakkaan liiketoimintaan
– Verkkoliiketoimintaa tukevat oheispalvelut saman katon alta
– Kustannustehokas toimintamalli – et maksa turhasta

Olemme toteuttaneet n. 150 erilaista verkkosivua ja verkkokauppaa erilaisille asiakkaillemme, aina yhden sivun käyntikorttisivusta mittaviin järjestelmäintegraatioihin. Kaiken kokoiset projektit on meille yhtä tärkeitä ja kiinnostavia.
Tutustu alla muutamiin viimeaikaisiin toteutuksiimme!

www.revisol.fi

www.efeeler.fi

www.paita-baari.fi

www.zeus.fi

Miten verkkosivuprojekti etenee?

Projekti aloitetaan perusteellisella nykytilanteen kartoituksella sekä uuden sivuston tarpeiden ja tavoitteiden määrittelyllä. Tämän jälkeen projekti siirtyy Riiman asiantuntijoiden työpöydälle, missä se etenee projektisuunnitelman mukaisesti. Verkkosivuprojekti kestää yleensä yhdestä kolmeen kuukautta, riippuen sivuston laajuudesta ja toiminnoista sekä käytössä olevista materiaaleista.

JA MITÄ SE MAKSAA?

Verkkosivuston hinta koostuu useasta eri tekijästä ja on siksi vaikea arvioida ilman perusteellista esikartoitusta. Kaikki Riiman toteuttamat sivustot suunnitellaan aina asiakkaan brändin/ilmeen mukaan WordPress-alustalle ja esim. kevyt hakukoneoptimointi, analytiikka ja SSL-salaus kuuluu automaattisesti toteutukseen. Nämä perusominaisuudet asettavat sivuston alk-hinnan n. 2 000 € kohdalle. Hintaan vaikuttaa sivuston laajuus, toiminnallisuudet, sisältötyöt, hakukoneoptimoinnin taso, saavutettavuusvaatimukset, tietoturvavaatimukset jne. Valtaosa verkkosivustoprojekteista asettuu 3 000 – 4 500 € väliin.

ALOITETAANKO?

Miltä vaikuttaa, olisiko hyvä jutella aihesta tarkemmin? Ota yhteyttä suoraan tai oheisella lomakkeella.
Yhteydenotto/kartoitus ei maksa mitään eikä sido mihinkään.

Tomi Kauhajärvi
Asiakkuuspäällikkö, UX/UI-suunnittelija

puh. 050 349 5957
tomi.kauhajarvi@riima.fi

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.