Riima logo.

Blogi

Riima tiedottaa

Riiman uusi varatoimitusjohtaja Laura Kaski

Riiman johtoon markkinointiviestinnän osaaja Laura Kaski

Markkinointitoimisto Riiman uutena toimitusjohtajana aloittaa Laura Kaski. Marraskuun 1. päivästä alkaen Kaski toimii yrityksen varatoimitusjohtajana.

Toimitusjohtajan tehtäviin siirtyminen tapahtuu kevään aikana.

– Olemme uudistaneet Riiman strategiaa ja hakeneet terävyyttä siihen, miten haluamme kehittää omaa toimintaamme. Tämä on yksi askel tässä prosessissa. Samalla saamme toiminnan kehittämiseen keskittyneen ammattilaisen sekä lisää asiantuntijapalveluita yrityksen tarjontaan, kertoo yrittäjä-omistaja Juha Lemponen.
Yrittäjä tähdentää, että hän ei ole poistumassa Riimasta, mutta rooli muuttuu.

– Oma taustani on metallialalla, jossa toimin myös useammassa yrityksessä yrittäjänä ja hallituksen jäsenenä. Jatkossa kokemukseni palvelee Riiman asiakkaita liiketoiminnan konsultin tehtävissä.

Kaski on aikaisemmin toiminut media-alalla eri lehtien johtotehtävissä sekä mainos- ja markkinointitoimistoissa yritysviestinnän asiantuntijan tehtävissä.

– Sen lisäksi, että autan yritystämme löytämään uusia tapoja kehittyä ja palvella asiakkaita, tuon myös palvelutarjontaan osaamista markkinointiviestinnän strategisesta suunnittelusta, tiedottamisesta ja sisällöntuottamisesta. Usko on, että tämä lisää yrityksemme ketterää palvelutarjontaa entistä strategisempaan ja tavoitteellisempaan suuntaan, Kaski kertoo.

Riima

Rohkea ja luova markkinoinnin aisapari, joka tekee yrityksesi markkinoinnin sinulle helpoksi. Nykyaikaiset markkinoinnin ratkaisut ketterästi saman katon alta. Rennosti ja sujuvasti, mutta silti tinkimättömällä asiantuntemuksella.

Kirjoittajan muita artikkeleita

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.