fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.
Paita-Baari Oy + Riima

Integraatiolla helpotusta verkkokauppaan

Paita-Baari on perinteikäs ja tunnettu merkkivaatteiden myymälä, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1961. Nykyään Paita-Baarilla on myymälät Seinäjoella ja Tuurissa. Valikoimaan kuuluu miesten ja naisten vaatteita sekä monenlaisia asusteita.

Paita-Baarin oman verkkokaupan avaaminen tuli ajankohtaiseksi keväällä 2020, kun koropandemia teki tuloaan. Kiristyneiden rajoitusten heijastuminen myymälöiden toimintaan antoi vauhtia projektille.

Paita-Baari valitsi markkinointitoimisto Riiman kumppanikseen. Yhdessä yrittäjän kanssa määrittelimme tuotevalikoiman sekä kohderyhmän ostopolut. Verkkokaupan toiminallisuus sekä ilme kulkivat suunnittelussa käsi kädessä.  Verkkokauppa-alustaksi valikoitui tuttu ja turvallinen WordPress ja WooCommerce -yhdistelmä. Ostokokemuksen helppoutta asiakkaalle lisättiin Paytrail maksupalvelulla sekä Postin logistiikkapalveluilla. 

Verkkokaupan ensimmäinen vaihe julkaistiin loppuvuodesta 2021.

Ensimmäisessä vaiheessa tuotetietojen hallinta toteutettiin manuaalisesti. Verkkokaupan myyntimäärän kasvaessa työmäärää ja verkkokaupan hallintaa täytyi helpottaa järjestelmäintegraatiolla, joka yhdisti varaston ja kassajärjestelmän. Järjestelmän avulla tuotteet siirtyvät automaattisesti verkkojärjestelmään, kun ne lisätään kassaan. Myyty tuote poistuu myös reaaliajassa verkkokaupasta sekä varastosaldosta. Tehdyt ratkaisut tekivät verkkokaupan ylläpidosta kauppiaalle helppoa ja paransi asiakkaan ostokokemusta merkittävästi.

Kaupan toinen vaihe julkaistiin syksyllä 2022. 

Verkkosivuston selkeys, toimivuus sekä skaalautuvuus toimii mielestäni erittäin hyvin. Verkkosivujen visuaalinen ilme toteutuu yhdenmukaisesti kivijalkakaupan kanssa. Verkkosivut toimivat myös moitteettomasti. Yhteydenpito on alusta asti ollut erinomaisella tasolla.”

// Juho Pollari

PIDITKÖ NÄKEMÄSTÄSI?

Haluamme olla osa sinunkin menestystarinaa.
Ota meihin yhteyttä ja kerro missä voisimme sinua auttaa

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.