fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.
Häjy Distilling Company + Riima

Häjy Distilling Company Oy

Häjy Distilling Company Oy on Kauhavalainen, vuonna 2020 perustettu tislaamotoimintaa harjoittava perheyritys. Yritys on syntynyt omistajiensa yhteisestä unelmasta jalostaa vuosien varrella kerätty ja kehitetty taito valmistaa korkealaatuisia alkoholijuomia. Yrityksen tuotteissa yhdistyvät aidot, laadukkaat raaka-aineet ja puhdas makunautinto.

Riiman ja Häjyn yhteinen matka alkoi 2021, jolloin oli aika lähteä unelmista toteutukseen askel kerrallaan. Yritys kaipasi tukea ja apua kokonaisvaltaisesti markkinoinnin ja näkyvyyden kanssa, jotta yrittäjien aikaa vapautuisi tuotekehitykseen ja yrityksen toiminnan käynnistämiseen.

Aloitimme lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteiden asettamisesta, kohderyhmien määrittelystä ja monikanavaisesta markkinoinnin suunnittelusta. Lisäksi pohjatyönä kartoitettiin liiketoimintaympäristöä, kohderyhmien tarpeita, lisäarvotekijöitä sekä markkinoita.

Toisessa vaiheessa rakennettiin yrityksen brändiä ja aloitettiin tuotteen visuaalinen suunnittelu. Projektissa toteutettiin yritykselle monipuolinen ilme, jossa haluttiin tuoda esiin yrityksen nimi ja eteläpohjalaiset juuret, mutta modernilla tavalla. Ilmettä rikastettiin monikäyttöisillä, oivaltavilla grafiikoilla ja visuaalisilla elementeillä, joita on helppo soveltaa myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Tuotemuotoilussa meillä oli kunnia olla mukana tuoteilmeen lisäksi valitsemassa pakkausta, kehittämässä tuotenimeä ja tarinaa, sekä luomassa tuotteen ympärille elämyksellisyyttä.

Meillä on ollut hieno ja ainutlaatuinen matka Häjyn yrittäjien kanssa tehdä heidän unelmastaan totta. Arvostamme erityisesti yrittäjien sitoutumista ja sujuvaa yhteistyötä projektin aikana. Riiman tiimin vahvistuksena projektissa olivat Viestintätoimisto Tenho (sisällöntuotanto)  ja Aarni Visuals (valokuvaus) 

Riiman ja Häjyn yhteistyössä toteutimme:

 • Yritysbrändi
  – Yritystarina
  – Yritysilme ja -tunnus
  – Graafinen ohjeisto
  – Yritysesittely
  – Powerpoint, Word
  – Kuvapankki
  – Lehdistötiedote
 • Tuotebrändi
  – Tuotteen nimi
  – Tuotetarina ja loitsut
  – Tuote- ja markkinointi-ilme
  – Etiketti
  – Tuotekuvat
  – Markkinoinnin painotuotteita
 • Lanseerausmarkkinoinnin suunnitelma ja toteutus
 • Sosiaalisen median ilme ja kuvitus
 • Verkkosivustot
  – Laskeutumissivu
  – Yrityssivusto
  – Sähköiset palvelut

Onko sinullakin unelma omasta yrityksestä? Katso palvelumme aloittaville yrityksille.

PIDITKÖ NÄKEMÄSTÄSI?

Haluamme olla osa sinunkin menestystarinaa.
Ota meihin yhteyttä ja kerro missä voisimme sinua auttaa

Ota yhteyttä

Myynti / tarjouslaskenta
Susanna Sandberg

050 300 1288
susanna.sandberg@riima.fi

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.