fbpx
Riima logo.
Search
Close this search box.
Aidosti paikallinen

Valitse aidosti paikallinen markkinointikumppani

Riiman juuret ovat syvällä Etelä-Pohjalaisessa maaperässä ja väitämme tuntevan paikallisen mielenlaadun paremmin kuin moni muu. Olemmekin vuosien varrella saaneet paljon hienoja paikallisia asiakkuuksia ja yhteistyö on kantanut hedelmää.

Haluamme edelleen olla osaltamme parantamassa ja kasvattamassa paikallista kilpailukykyä tarjoten monipuolisia ratkaisuja niin brändin kehittämiseen, näkyvyyteen kuin perinteiseen ja digitaaliseen markkinointiinkin. Tapamme toimia on avoin ja mutkaton: Et tule kuulemaan meiltä epämääräistä jargonia, vaan selkeitä ja toimivia ratkaisuja. Meidän kanssa myös tiedät mitä ostat ja mistä maksat.

Nyt haluamme kuulla sinusta!

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Voit esimerkiksi pyytää yhteydenottoa, ehdottaa sopivaa aikaa tapaamiselle (etä/live) tai sitten vain pyytää suoraan tarjousta akuuttiin markkinoinnin ongelmaasi.

Mikäli mielummin asioit puhelimitse, rimpauttele Juhalle puh. 050 446 0030.

Mikäli haluat vielä miettiä ja ehkä tutustua meihin tarkemmin, niin tehtyjä töitämme voit katsella täältä, palveluihimme voit tutustua täällä ja yhteystietomme löydät täältä.

Ota yhteyttä

Myynti / tarjouslaskenta
Susanna Sandberg

050 300 1288
susanna.sandberg@riima.fi

Pyydä tarjous

Täytä tiedot, niin olemme teihin yhteyksissä.